WAS DIT EEN PENALTY WAARD? đŸ€” | Newcastle – Brentford | Premier League 23/24 | SamenvattingBekijk hier de Premier League highlights van de wedstrijd: Newcastle United FC – Brentford FC gespeeld op 16/09/2023 met alle goals, beste momenten en bijzondere hoogtepunten uit de match.

Abonneer nu op het Viaplay kanaal voor de allerbeste sport:
Word lid van Viaplay â–ș

De Premier League gaat weer knallen. De grootste teams in Engeland strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel. Van topspelers van teams als Manchester City en Liverpool tot de underdogs die alle verwachtingen overtreffen, elke wedstrijd belooft spanning, onvoorspelbaarheid en onvergetelijke momenten. De grootste teams in Engeland strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel. Kan Ten Hag’s United een stunt uithalen of zal City opnieuw de titel pakken? En hoe presteren de andere Nederlandse spelers in Engeland? Met wereldklasse spelers blijft de Premier League de ultieme plek van het beste voetbal.

Check hier alle samenvattingen:

Volg Viaplay:
Instagram â–ș
Facebook â–ș
Twitter â–ș

#PremierLeague #Newcastle #Brentford

Comprar Camisetas de fĂștbol para adultos y niños desde 15 € y camisetas oficiales de equipos de fĂștbol. Clica y Recoge GRATUITO en tienda.

24 comentarios en “WAS DIT EEN PENALTY WAARD? đŸ€” | Newcastle – Brentford | Premier League 23/24 | Samenvatting

  1. Mnmn

    Zou Koeman ooit een wedstrijd van Flekken hebben gezien? Dit is gewoon een prutser eerste klasse. Ook in het verleden zulke rare momenten gehad.

  2. Mitho94

    Goed dat die scheids geen pingel geeft bij die handbal. Krijgt hem vanaf een meter afstand tegen zich aangekopt, kun je echt helemaal niks aan doen. Heeft het waarschijnlijk niet eens gemerkt. Dat soort penalty’s zijn echt bullshit.

Los comentarios estĂĄn cerrados.